30 juni

Har varit hemma i ungefär en vecka nu! Hade världens bästa veckor i Grekland, så jävla underbart och så sjukt varmt haha. Nu blir der typ jobb i princip varenda dag tills jag åker, bara typ 4 månader kvar!!!! Låter länge men vet att tiden kommer gå spå snabbt, speciellt sista månaden. Jag har massa saker som jag måste fixa, med visum och sånt much får panik för att jag inte fixat det än men vissa saker får inte vara äldre än tre månader så jag måste vänta... igår hade jag personalfest hemma hos mig, så jävla kul, har aldrig skrattat så mycket typ. sen blev dock min mobil snodd på krogen så det var ju mindre kul haha.. Men försöker att se det positivt, hade ändå tänkt att köpa en ny, och beställde en ny idag som kommer om några dagar!
 
men nu till det viktigaste!!! På torsdag ska jag åka till Stockholm för att träffa min värdfamilj!!! Dom har kusiner i Sverige och Finland så dom ska komma hit, så jävla kul och nervöst.... Min mamma ska följa med så hon får träffa min v.rdfamilj vilket känns väldigt bra och då blir jag mindre nervös när mamma följer med! Jag tycker det är så himla bra att jag vår chansen att träffa dom innan jag kommer till USA, det är det nog inte många som får. Otroligt bra och roligt, och då kanske jag inte är lika nervös sen i november! Huuuur kul som helst! Börjar dock få lite seperationsångest när tänker på att jag ska lämna alla i över ett år... Speciellt min pojkvän och min bästavän, men även min älskade familj och mina andra vänner. Men ändå.... Jag ska bo i USA, i ett år. Fyfan, det är så ofattbart och så fantastiskt, känns som en dröm. Mitt liv alltså, får man ens vara såhär lycklig?
 
 

Grekland

Sitter just nu på en underbar restaurang i underbara Zakynthos med 30 grader varmt! Andra dagen här idag och 12 dagar kvar, känns för jävla bra! Idag var vi på en utflykt och vi såg sköldpaddor!!!! Så jävla söta, en underbar dag med massa sol och med massa mys med min underbara älskling! 
 
Har inte fått så mycket färg än men hoppas får det snart hihi!
 
puss och kram!!
 
 

studenten

Ursäkta för min dåliga uppdatering men har haft så sjukt mycket saker att göra! Jag har varit på bal, haft mösspåtagning, haft poängjakt, men det bästa av allt, jag har tagit studenten. Studenten var så jävla bra, men det bästa var ändå flaket, ville bara fortsätta åka i flera timmar, skrek så mycket att jag tappade luften och var så jävla full på glädje. Så jävla sorligt dock att allting roligt är över, allting som man har sett fram emot hela sin skolgång är nu över, känns så jävla konstigt. Har absolut inte förstått det än, tror fortfarande att jag ska gå till skolan imorgon.
 
Har haft studentfirande för min pojkvän hela helgen och även jobbet, vilket jag ska göra idag också. Igår så var vi ute på landet med klassen, och det kändes så naturligt, det kändes inte alls som att vi hade tagit studenten och inte längre var en klass. Men iaf, jag festade i fredags och hade bara sovit 4 timmar så jag var så jävla trött så jag och jesper åkte hem vid 1, även om han nog inte vill åka hem hihi.
 
Men nu till det bästa, på tisdag, om två dagar, åker jag och min älskade pojkvän till Zakynthos i TVÅ veckor, aaaaah ska bli så jävla underbart, dör. Längtar som fan, ska ha det så jävla bra, bara han och jag i två hela veckor. Lycka! Plus att det känns extra bra att åka iväg när det spöregnar, åskar och blixtrar här i Enköping just nu!
 
Så dagen kommer spenderas på jobbet och sen måste jag packa för fullt, har inte ens börjat och ska ha med mig så mycket!!! hihi
 
Puss och kram
 
P.S Längtar till USA
 
RSS 2.0