3 veckor

Igår hade jag varit här i tre veckor, sjukt!!  ska skriva lite saker som jag märkt i USA!
 
• Så fort det blir kallt ute slutar folk åka till jobbet/skolan
• Folk tutar alltid och använder aldrig blinkers
• Alla är översnälla och supertrevliga 
• Hjortar överallt
• Alla har superfancy bilar och såå stora hus
• Alla har 3 eller 4 bilar
• Om det duggar så tar dom bilen även om du bara ska gå 10 meter
• De flesta vägar  har inga lampor (heter det så), så det är supermörkt på kvällarna 
• Alla kör med hellysen på HELA tiden på kvällarna så man blir bländad
• När man handlar mat får man typ 20 småkassar som de lägger 2 varor i varje kasse  så om man storhandlar får man typ 50 kassar, plus att det lägger dubbelpåsar, snacka om slöseri
• Det är trafikljus ÖVERALLT
• Vid trafikljusen, är det rött i 5 minuter 
• Alla bilar har fula klistermärken på baken på bilen (hur fan säger man) 
• Dom har drive through till allt (bank,dagis osv)
• Finns typ 2 övergångsställen i hela Virginia så omöjligt att gå över gatan 
 
Kommer inte på något mer hehe..
 
Har förövrigt bokat en weekend till Miami i Febuari med Allison!!!! Hur awesome?? Så dyrt men sååå värt det!! För bra för att vara sant!
 





25 november

Hej!

I fredags blev det inte DC. Skulle jobba 8-12 med Victoria, min värdmamma åkte med Annabel till läkaren vid 7.30 och skulle vara hemma senast 9.30. min värdpappa sa att jag inte skulle åka till dagis med Victoria så jag var hemma med henne. Klockan blev 12, min vm svara inte och hade inte kommit hem. klockan blev 3, jag blev irriterad över att jag behövde jobba när jag egentligen hade slutat, ringt flera gånger och tror att hon hade dött, 30 min svarar hon och frågar "hade du kul i DC?" och berättade att jag hade Victoria, och hon trodde jag hade lämnat henne på dagis haha... så blev missförstånd, men då fick jag vara ledig på söndag istället :D 

Så i fredags efter jobbet så skulle jag åka till Alexandria men det hade blivit punka på min bil så min vm skjutsade mig, tog typ 70 min pga all trafik (sjukt snällt) Åt middag med Carro och Malin och umgicks innan min vm kom och hämta mig igen.

I lördags åkte jag först till IHOP och åt frukost med Madlen, Kristen och Lily, såå gott!! Åkte sedan till några affärer, en där allting kosta under 5 dollar, och en där allt kosta 1 dollar, helt sjukt billigt!! Sen kom jag hem vid 4, tog en tupplur, sen åt jag middag med min värdmammas bror osv, sen åkte jag till en annan Carro som bor i Great falls, vi åt kladdkaka och hade det jättemysigt!!

I söndags åkte jag till metron för att möta upp Allison (en från Kanada) för stt åka in till Washingtob DC😍😍 Kostade typ 20kr, så nice!! Vi gick runt där hela dagen och hade jättekul, dock var det så jävla kallt så jag dog!!! 

kom hem vid halv sju och blev upphämtad av Linnea och Carro och åkte och åt frozen yoghurt, så gott!! 

Idag vill jag bara sova hela dagen men ska nog försöka träna och köpa kaffe och en bagel hehe!!

Imorgon ska jag även boka en resa till Miami i februari med Allison!! Alltså hur bra??? 





En godisaffär där hade riktiga djur med smak på, så äckligt!! 


mina french toast i DC



Vita huset✌ 





jag och Allison åt upp en hel sån här i DC, så gott!!







21 november

har äntligen en mobil nu!!!

Efter att ha åkt tillbaka till wallmart, åkt till best buy, sen tillbaka till wallmart för jag ville inte ha den från best buy, kom fram till att jag inte ville ha den heller, åkte hem, skämdes eftersom min vp hade åkt runt med mig så mycket haha. dagen efter skulle jag åkt till en outlet med Linnea och Carro men försov mig så åkte istället till radioshack och köpte en mobil. En snäll och hjälpsam kille som sa att det inte var någon skillnad på 5 och 5s och att jag verkligen inte borde lägga ut 100 dolkar extra för bara en fingeravkänning, sen hjälpte han mig med att starta den och ladda över allting från min gamla, dock gjorde han dubbletter av alla kontakter och inga bilder fördes över haha! Aja han var iaf skitsnäll, fick en iPhone för 450 dollar (=3000kr, plus att min värdpappa ska betala 100 dollar, plus 45 dollar i månaden för alla sms, samtal och internet!!) Så jävla nöjd.

Sen åkte jag hem och jobbade ett tag! 

Dagen Efter (vet inte ens vilken dag allting händer på), så åkte jag först pch lämnade av victoria på dagis för att vara snäll, sen till Starbucks och köpte vanilj latte som jag är besatt av, åkte till Linnea och hängde innan jag åkte till Annabels förskola och kollade på hennes thanksgiving grej för att mina värdpäron inte kunde. åkte sen hem med båda barnen och jobbade! Sen kom min counseler hem till oss och pratade med oss om hur allt funkade och så. Hon var jättesnäll osv så de kändes bra! 

Idag mötte jag en ny svensk Aupair, Linda, på starbucks i några timmar, väldigt trevligt! Sen åkte jag och köpte min efterlängtade bagel (!!!!!) och storhandlade till hela familjen (sa att jag kunde göra det för jag tycker typ det är kul haha, och då kan jag välja vad jag vill äta haha). 

måste berätta min bagelhistoria.

1. Köpte en bagel med min vp med lax som jag blev besatt av
2.  hade cravings efter en sån i en vecka
3. frågade min vm om vi kunde köpa en
4. åkte till dunkin donuts, fanns inte med lax
5. Efter jag köpte min mobil, gick jag till en dunkin donuts för ville ha min bagel = den fanns inte
6. Efter starbucks idag frågade jag min vp vart vi köpte min älsklingsbagel, då svarar han "Did you mean the bagel shop?" = tror då han menar dunkin donuts, så han ger mig adressen.
7. åker till det stället min vp skrev, och kommer då till stället där jag köpte min mobil = förvirrad
8. Gick till det dunkin donuts jag hade gjort samma dag jag köpte min mobil.
9. ser att bredvid dunkin donuts finna det något som heter "bagel shop" och DÄR var min älskade bagel!!!!!

så har alltså åkt runt och kollat och sökt på olika dunkin donuts, så var det fel affär. Så jävla puckad brud.

Jättelång och ointressant text menmen!!!

Imorgon ska jag till DC!!!! (om det regnar ska vi göra det på lördag) 

puss och kram 

bättre bild på gymmet 



Annabel i mitten <3 



Känner verkligen hur kärleken växer för er mina gosungar

Cheesecake factory

Tjäna(har hittat mina glasögon!!)

Var på tysons här om dagen. Köpte två vinterjackor, två sportbhar, två träningströjor, ett bar träningsbyxor, tre naglack, en body lotion, en plånbok och en ögonfransböjare för ca 1200 svenska kronor, är så sjukt jävla billigt här!! Bådar inte gott känner jag. 

Iaf, var på tysons, sen åkte jag hem och var sedan med Linnea och Carro som jag skrev, väldigt trevligt, kom hem vid 1. På lördagen var jag först på Annabels gymnastik, åt en bagel, skyndade mig hem, tränade, sen kom Kristen och Madlen och hämtade mig och vi åkte till cheesecake factory med några andra tjejer, var såååå gott. Sen åkte jag hem ett tag innan ja tog bilen till kristen och kollade film och sen var jag as trött. 

Idag var jag på thanksgiving "fest" på Victorias dagis och åt min första thanksgiving dinner, så jävla coolt att få uppleva det, men längtar dock till den riktiga thanksgiving. Och innan vi åt så tackade vi för maten och alla sa amen och det var verkligen coolt att få uppleva, även om det är en liten skitgrej så var det coolt haha. Åkte till ett födelsedagskalas sen som Annabel skulle gå på, åkte sedan hem, duschade, och kl 5 skulle mina värdpäron ut och äta middag så var själv med barnen i några timmar, kände några gånger då "varför gör jag det här" när dom var jobbiga, men sen var dom snälla och då var det mysigt. Måste väl lära mig att kunna säga åt dom och kunna säga nej. Får panik när Victoria blir ledsen så gör typ bara som hon vill haha. Läste bok för Annabel och sen låg jag i hennes säng och hittade på egna historier så vi sa varannan mening och det var hur mysigt som helst hehe.

Sen kom dom hem och jag och min värdpappa skulle åka till wallmart för att köpa en iPhone till mig. Vi kom dit, de hade ingen iPhone 5s, tog en iPhone 5 för att vara snäll mot värdpappan, kom hem, killen på wallmart gav oss en telefon som inte funkade med det sim kortet så det blev massa strul och nu måste vi åka tillbaka imorgon och fixa det, så jävla frustrerande!!

Håller även på att planera en resa med Emma (som bor i Denver), i februari, typ torsdag-söndag, så excited!!! 



Mitt väldigt rena rum (är du stolt pappa??)


Min nya älskade jacka!! 





Min värdmammas extremt obehagliga  dricka... 



Vienna

Så sjukt stora hus i Vienna, och dom här är inte ens dom största men tog några på vägen hem 









14 november

Tjo bloggen

Hittade min sport-bh, woho, har dock tappat bort mina glasögon nu.. Gick bra att köra bil, börjar känns igen vägarna lite mera nu! Igår så åkte jag till gymmet med Linnea vid 10, sen var jag med Victoria tills Annabel kom vid halv 5! Jobbade sedan till 8 och åkte till gymmet igen faktiskt!! (Kommer aldrig hålla)

Idag tänkte jag gå på yoga med Linnea men istället frågade en svensk aupair, Frida om jag ville följa med och kolla på Washington capitals hockeyträning, och jaaaa det ville jag. Så i morse åkte jag och Linnea till mclean och hämtade sedan en tjej som heter Malin och drog till hockeyhallen, sen tog vi kort med Nicklas Bäckström och såg några av de andra, så jävla coooooolt!!!! Och åt sedan lunch och åkte sen hem.

Åkte sedan och jobbade och sen åkte jag och Linnea till en tjej Caroline och kollade på film och hennes hus var såååååååää stort, helt sjukt. Väldigt trevligt!

Imorgon ska jag vara med en annan Carro och Linnea och ska försöka träna och åka till tysons och köpa lite saker (som är ett av USAs största shoppingscenter!!!) 

Puss och kram skumbanan 


Sjukt stor julgran i arlington


Jag och Nicklas Bäckström 


Ovechkin (Washingtons bästa spelare) otroligt snygga bil



Gymmet (as stort!!)



Mitt fina hus jag bor i 


Min pärla

I have you to thank

Min förta arbetsdag (typ) idag.

Gick upp vid 7, hjälpte till mina v-päron med barnen, Annabel gick till skolbussen och mina v-päron åkte till jobbet så då var jag själv med Victoria till klockan 2 ungefär, as mysigt för hon är så söt så man dör, dock så hände en sak haha. Jag var ute med henne och hon ville att jag skulle bära henne och 7 leksaker samtidigt vilket bidrog till att jag inte kunde stänga garagedörren,
Vilket självklart ledde till att hundarna smet. Fick panik och ringde min VP och började typ gråta. Men det var ingen fara och det hände ofta osv så då kändes det bättre hehe. Sen kom barnens mormor och var med mig och barnen så då fick jag chansen att duscha också, vid halv sju kom två aupairer och hämtade mig och vi kollade på Jackass filmen, bad grandpa, den var sååååå rolig!!! Ni måste se den!

Imorgon ska jag köra runt här i Vienna och försöka lära mig vägarna. Ska nog också försöka komma iväg att träna, om jag kan hitta min förbannade sport-bh som jag tappat bort.....

Aja, ska försöka hitta den nu!!

Puss 




Cinnabon rolls med frosting på, as gott!! (Tog en liten för tror inte dom var så nyttiga haha) 



Sweeter

Hej allihopa!

Imorgon har jag varit här i en vecka, känns som längre faktiskt haha, vet inte varför. Ska uppdatera er lite. Annabels födelsedagskalas var jättelyckat, hon hade så kul och det är så härligt att se faktiskt. På kvällen lekte jag med hennes nya leksaker och sen kollade jag på film med mina värdpäron som var trevligt men var sjukt trött! Idag så vaknade jag lite senare, sen åkte vi och fixade gymkort till mig, ett as fint gym där det finns allt möjligt, kostar dock 110 dollar i månaden men alla gym är tydligen ganska dyra, men det verkar sjukt nice! Och när det är så dyrt så kommer jag känna att jag måste träna haha, ska verkligen börja träna här, det behövs verkligen!

Sen åkte mina värdbarn och min vm till silver diner och åt, var as gott! Sov sedan 1 timme (as trött) innan Madlen (en tysk aupair) hämta upp mig och vi åkte till aupair "mötet" där vi dansade hiphop haha, var väl sådär, saknar dock att dansa, men inte sån dans haha! Träffade en svensk aupair där som jag pratat med mig Facebook och efter aupair grejen bestämde jag och hon att vi skulle åka till Starbucks, så vi åkte dit och satt där tills vi stängde, hade riktigt trevligt! Och hon gymmar på samma som mig så det är as bra! 

Imorgon är Victorias dagis stängt så ska jobba hela dagen, sen ska jag åka och kolla på bio med några andra aupairer! Imorgon är även mina första arbetsdag, men barnens mormor ska vara med och hjälpa mig och så!

Ska kolla på gossip girl nu och sen sova! Lite bilder här nedanför, på mitt rum, toa, vardagsrum, hund, och älskade Victoria, hon är så söt så man dör. Har ingen bild på älskade Annabel än, hon sa till mig att hon älskade mig och att jag var den bästa aupairen hon någonsin skulle kunna ha, :')












Vienna

Heeej!
 
Kom fram till familjen igar vid 11 pa kvallen, var saaa nervos, aven om det bara var min vardpappa som hamtade mig. Men allting gick bra och vi akte till Vienna, fick traffa hundarna och min vardmamma men barnen sov. Sag lite av huset men var ganska trott sa gick och la mig ganska direkt. De hade aven stallt en korg med saker till mig som en valkomstpresent, sa gulligt av dom! Idag vaknade jag, och var ganska nervos over att ga ner for trappan, direkt nar jag gick ut ur mitt rum sa kom Annabel sa jag pratade med henne och hon visade hennes nya dock hon fatt eftersom hon fyller ar imorgon, sa da kandes det lite battre. Sen at jag frukost, foljde Annabel till skolbussen (hon ville det) och sen har jag pratat med mina vardforaldrar och jag och min vardmamma akte runt i Vienna och fixade lite saker som t.ex. ett bankkonto till mig. Sen akte vi till Tysons Corner och at varldens godaste hamburgare. Vi lamnade och hamtade min minsta, Victoria och just nu sa tar min vardmamma och Victoria en liten nap sa tankte passa pa att skriva har!
 
Mina vardforaldrar ar sa himla gulliga, hjalpsamma och ser till sa jag har det bra. Och barnen ar hur sota som helst, victoria bara springer runt och skrattar hela tiden och ar hur gullig som helst, smalter nar jag kollar p och Annabel har jag inte varit med sa mycket eftersom hon ar i skolan men hon ar sa sot, och imorgon ska vi ha fodelsedagskalas for henne, ska bli kul! Kanns lite konstigt dock att bo i nagon annans hus osv, kandes grymt skumt nar jag vaknade imorse haha, men det kommer bli battre med tiden, maste bara vanja mig och sa! Och min vardpappa visade aven mig hotellet som han ville att vi skulle bo pa om vi aker till Florida i April. Och min vardmamma pratade om gymkort, och att hon precis skaffat ett gymkort och om jag ville sa kunde jag folja med henne och testa och sa! Sa grymt snalla!
 
Vi akte runt har i Virginia, alltsa alla hus ar saaa javla stora, ser ut som riktiga slott, ska forsoka ta bilder pa nagra, det ar helt insane hur stora dom ar haha! Men ni ska fa lite battre och fler bilder fran NYC, sa har kommer dom!
 
(Mitt rum i kallaren ar inte riktigt klart an forresten sa sover har uppe just nu, ni far bilder senare pa hur det ser ut!)
 

New York

Ganska segt att sitta att lyssna på massa information hela dagarna, men läraren är väldigt rolig. Maten är mycket bättre än vad jag trodde och än vad man har hört. I tisdags träffade jag Emma och vi åt frukost tillsammans med de två andra svenskarna och var sedan i "skolan" hela dagen. Kl 4 gick vi till bussen för att åka in till NYC. Vi såg Yankees stadium, central park, Times' square, fontänen där Carrie och aidan gör slut i sex and the city (avis Madde???), frihetsgudinnan och det bästa av allt, vi åkte upp i top if the rock och såg utsikt över hela New york. Det var det häftigaste jag någonsin upplevt. Det går inte ens att beskriva för det var så jävla coolt. Hela NY bestod av massa höga hus och massa gula taxibilar. New york var sjukt häftigt och är fortfarande alldeles exalterad över hur fint det var uppe i top of the rock. Någonting man måste se innan man dör. Ska visa bilder men bilderna är inte ens i närheten av hur fint det var i verkligheten.
 
Är i skolan hela dagen idag och lär mig massa saker. Imorgon åker jag till min värdfamilj och jag längtar, ska bli sååå spännande. Ser dock inte framemot att åka tåg med mina feta resväskor haha.
 
Kommer garanterar vilja åka till new york flera gånger, tur att jag inte bor så långt bort!!
 
Puss 

Fontänen där Carrie och aidan gjorde slut!!
 


Times Square!!
 

Nya world trade center
 





Finaste jag sett!! Från top of the rock
 

Inne i NY
 

Empire hotell från B.la gossip girl
 
 
Ni får se fler och bättre bilder när jag lagt in bilderna från min systemkamera!

FRAMMEEEEE

Är framme på hotellet i New York nu!!
 
Flygresan gick bra, träffade tre tyskor och en tjej från england på flygpatsen, fick rummet vid 3 ca, skypeade med jesper i en timme (så jävla underbart), och sen med pappa (också underbart). Har inte ätit något på 13 timmar så fick lov att öppna en av mina choklader hehe.
 
När vi var påväg att landa såg man hela NY skyline med alla byggnader som vi sedan åkte förbi med bussen, det var såååå häftigt. Och imorgon ska vi in och uppeva allting inne i New york, ska bli sjukt kul!! Har precis duschat nu och sen ska vi äta middag. Nör jag kom fram hade jag as ont i huvudet och trött och mådde illa, lite jetlagad kanske.. men mår lite bättre nu. Känns så jävla sjukt att vara här, känns som en dröm typ haha.
 
längtar tills emma kommer hit så jag inte är helt ensam svensk haha, vet inte än vilka mina roommates blir men det blir spännande ;) vill verkligen sova men kommer aldrig komma upp imorgon då.... aja puss så hörs vi snart!!!!
 
 
 
Sååå stora och sköna sängar, as lyxigt hotell också!! 

Stay

Sitter just nu på flygplatsen och äter en macka, snart flyger jag till New York, och sen kommer jag inte tillbaka förrän om 1 år. Att säga hejdå igår var det värsta jag gjort i mitt liv. Att säga hejdå till alla var så hemskt. Att gå ifrån min mamma och veta att det är så länge kvar tills vi ses igen. Att krama om Jespers lillesyster en sista gång som jag älskar så mycket, att lämna hela Jespers familj känns hemskt. Men imorse trodde jag att jag skulle dö.

Vaknade av att det gjorde ont i hela kroppen, kändes som en mardröm att jag snart behövde åka ifrån honom. Jag ville inte åka och fick panik av att vi snart skulle krama varandra för sista gången på länge. Tur att jag vet att det alltid kommer vara han och jag, oavsett vad.

Men, nu är det värsta över och nu ska jag se framåt. Jag känner mig bara så otroligt lyckligt lottad att ha så många människor att sakna. Snart ska jag på planet och nästa gång jag skriver är jag i USA, STÖRT!!! 




1,5 dag

Just nu är det ganska exakt 1,5 dag tills jag åker. Det har dock  hänt massa saker. Ska hålla mig kortfattad
 
Norweigan kanske ska gå ut i strejk-Jag byta flyg-Åker 9.00 ist för 17.35- Kommer till NYC 12.10 ist för 20.00-kommer inte landa samtidigt som de andra svenska tjejerna ( :( ) - får dock vara i NYC längre-Andra bagageregler på United airlines-Mina väskor är för stora-Panik-Kommer behöva betala extra-fml-dock får ja gpacka 23 kg i den stora och 18 i lilla (AS BRA)- så inte fml längre
 
Så aaaa, var ganska pissed igår när allt det här hände haha, men pappa lugnade mig. Hade min avskedsmiddag med mina älskade vänner igår, det kändes inte som att jag skulle åka, men fick många fina saker och kommer sakna dom så extremt mycket, kommer kännas så jävla tomt. Sa inte riktigt hejdå, för jag hatar att säga hejdå, hade tänkt säga hejdå ''igen'', idag, men jag känner att det blev bättre såhär. Hade även ett gråtkalas med Jesper idag, och har även ätit middag med Pappa och lis på Kungsbacken, så gott. Har även börjat packa, såg ut som ett bombnedslag först men har blivit lite bättre nu. Nu ska jag bara spendera tid med Jesper och Pappa och bara tagga, känns så stöööööööööööööört
 
 
 
Fick en falukorv av Elvira och Micki för dom vet att jag älskar falukorv haha
Världens finaste bok som jag fick av mina chopisar med bilder på alla oss och så hade alla skrivit en liten text till mig, började bara gråta typ 4 gånger när jag läste den hehe
 
RSS 2.0